Domácí sušenky na cestu
Tatranky, horalky, müsli tyčinky, sojové suky. To je prostě česká cestovatelská klasika, stejně jako slepeňák s vysočinou. Koho nebolí pustit korunu, zabalí si na cesty energetickou tyčinku nebo gel. A teď vám do toho přijdeme my a řekneme, že ani jedno není vhodné. A proč je to nevhodné? Protože horalky, tatranky, banány v čokoládě…
Číst dáleNejlepší startér pro celý den na horách
Ráno potřebuje vaše tělo nakoupnout. Pořádnou dávkou, ze které budete čerpat energii po několik následujích hodin na cestě. A hlavně takovým jídlem, po kterém nebudete mít chuť znova zalézt do spacáku. Ale naopak budete ready do akce. Ideálním jídlem je ovesná kaše Připravíte ji za pár minut, díky vláknině ve vločkách se hezky vyto……
Číst dáleVyrobte si vlastní sušené maso
Sušené maso není žádná novinka posledních let. Naopak! Sušení je jednou z nejstarších forem dlouhodobého uchovávání jídla. Navíc naprosto jednoduchou a nenáročnou. Dělali to už staří Egypťané a američtí Indiání v tom byli přeborníci. Jenom u nás se za komunistů maso na čundry zavařovalo. Ale kdo by se dnes tahal s kilovou zavařovačkou, když můžete…
Číst dáleSuper sváča na cestu
Někdo jede na klasiku – slepeňák s hořčicí a salámem, jiný raději spaluje energetické tyčinky a gely. Anebo si můžete připravit něco sladkého, dobrého, energeticky bohatého a hlavně rychlého. 15 minut a super svačinu na kolo, ferraty nebo skialpovou túru máte hotovou. A o co jde? RÝŽOVÉ ŘEZY, které si můžete modifikovat dle…
Číst dáleChráněno: Skialpinisto, napij se. Zahřej se
Stručný obsah příspěvku zde není uveden, protože je tento příspěvek chráněn heslem.
Číst dále